icono Scura Splats

Scura Splats

de Produccions Scura SL

La festa de Donkey

 

Disco Death

 

La Selva

 

Ludi Planet

 

logo Scura Splats

 

«SCURA SPLATS ha creat espectacles versàtils que han tingut un extraordinari acolliment entre el públic: teatre de carrer, correfocs, accions teatrals, sala infantil, sala d’adults, café teatre, etc.»

Scura Splats es va crear l'any 1997 de la mà de Joan Raga i Carme Canós. Al llarg d'aquests 16 anys s'han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions.

Els seus espectacles han sigut representats en infinitat de ciutats i pobles de tota la geografia espanyola i des del passat 2002 Scura Splats ha obert els seus horitzons al públic internacional.

Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques, com ara la dansa, el circ, la música i la pirotècnia, amb què crea espectacles versàtils que han tingut una acollida extraordinària entre el públic.

Des dels nostres inicis hem produït tota classe d'espectacles: teatre de carrer, correfocs, accions teatrals, sala infantil, sala d’adults, café teatre, recitals, etc. Creiem en l'actor complet que és capaç de desenvolupar distintes tècniques teatrals al llarg de la seua carrera i d’enfrontar-se a distints espais. Això fa que el nostre treball tinga al·licients i, per tant, siga més intens, al mateix temps que ens permet tenir un repertori variat de propostes i alternatives teatrals.

ESPECTACLES DE SCURA SPLATS

ANIVERSARI ANIMAL
Oh! SOS
FEMENÍ SINGULAR
LA FLOR DEL JARDÍ
FESTA ANIMAL
NUS (coproducció amb MUTIS PEL FÒRUM)
MARCIANETS
GUARDAESPATLES
MIMÈTIC
NARCIS, L'EMPERADOR
DOMS
CONTENEDORES
GUARGIS
COSMIC
MARCIANETS 21
FLIT
L’AIXETA MÀGICA
MACROSCOPI
ANIMÁTIC
FACTUM FLAMMA
CORRAL KAOS
LA MAR DE B
MARIETES
LUDI PLANET
DISCO DEATH
CAVALFOC
LA SELVA
LA FESTA DE DONKEY